Engineer Secundair
Fulltime
 • Location
  Oldenzaal
 • Hours
  40 uur
 • Sector
  Energietechniek

Ontdek jouw nieuwe uitdaging: Engineer Secundair 

Zoek jij een uitdagende baan als Engineer Secundair waarin je verantwoordelijk bent voor de besturing en beveiliging van het hoogspanningsnet? Wil jij jouw kennis van secundaire installaties en technische vaardigheden inzetten om samen te werken aan duurzame en innovatieve projecten? Dan is deze vacature bij Engiteq wellicht iets voor jou.

Wat bieden wij? 

 • Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid in de energietechniek.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei in een stimulerende werkomgeving.
 • Competitieve arbeidsvoorwaarden en voordelen, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten.
 • Ondersteuning voor jouw professionele ontwikkeling, inclusief opleidings- en mobiliteitsbudget.

Jouw rol: 

Als verantwoordelijke voor de besturing en beveiliging van het hoogspanningsnet in de provincie Overijssel, ben jij de sparringpartner voor de leadengineer en/of projectleider. Je leidt overleggen tussen verschillende disciplines, stuurt externe engineeringspartijen aan, controleert de voortgang en voert reviews uit.

Jij bent het aanspreekpunt voor projectteams en een gesprekspartner voor collega's met technische vraagstukken. Jouw affiniteit met de principes, normen en voorschriften binnen de hoogspanningswereld en brede kennis van secundaire installaties, maken jou de perfecte kandidaat.

Wat vragen wij? 

Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ervaring met projectmatig werken. Daarnaast ben je analytisch sterk, proactief, resultaatgericht en in staat om verschillende soorten mensen te verenigen binnen een project.

Een afgeronde opleiding en enige ervaring in technische wereld zal meewerken in het uitvoeren van jouw toekomstige baan!

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, op maat gemaakt voor jouw ervaring en capaciteiten.
 • Ondersteuning in je persoonlijke en professionele ontwikkeling met opleidings- en mobiliteitsbudget.
 • De mogelijkheid om (als ZZP'er) een groot en waardevol netwerk op te bouwen.
 • Een hechte, proactieve en betrokken werkomgeving waarbij we je ondersteunen in jouw groei.

Word onderdeel van ons succes!

Engiteq is een organisatie die staat voor betrokkenheid, proactiviteit en duurzame relaties. Onze professionals denken graag met klanten mee en ontzorgen op een Twentse manier: direct en betrouwbaar. Deze functie biedt jou ruimte voor ontwikkeling en vrijheid in projecten, met het oog op een lange termijn werkrelatie.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en denkt dat je een waardevolle aanvulling bent op ons team, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze vacature.