Samenwerken

Engiteq: jouw partner in projecten

Als energieleverancier, netbeheerder, aannemer, ingenieursbureau of overheidsinstelling, ken je de uitdagingen die grootschalige technische projecten met zich meebrengen. Engiteq staat klaar om jouw team te ondersteunen en dat levert de volgende voordelen op: 

Voorkom vertraging

Bij technische projecten is tijd cruciaal. Wanneer je tijdelijk of voor een langere tijd extra kennis, kunde en capaciteit nodig hebt, kun je rekenen op de ervaren engineers van Engiteq. Zo voorkom je vertraging en tijd is geld. 

Vast aanspreekpunt

Onze interne projectleider is jouw vaste aanspreekpunt tijdens het hele project. De projectleider communiceert helder, rapporteert wekelijks over de voortgang en staat altijd klaar om je eventuele vragen te beantwoorden. 

Kostenbesparend

In het oosten van Nederland, zijn de tarieven over het algemeen gunstiger dan in het westen. Engiteq opereert vanuit Oldenzaal, dus jij kunt profiteren van kosteneffectieve oplossingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

Afstand geen bezwaar

Dankzij onze moderne software en technologie is afstand nooit een belemmering. Onze engineers werken probleemloos samen met jouw team, waar je project zich ook bevindt. Dat zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit in de samenwerking. 

Meer weten? 

Vul het onderstaande formulier in, of neem contact op via de telefoon of e-mail, dan vertellen we je meer of plannen we een een kennismakingsgesprek in. 

Samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen!