Engineer Primair
Fulltime
 • Location
  Oldenzaal
 • Hours
  40 uur
 • Sector
  Elektrotechniek

Ontdek jouw nieuwe uitdaging: Engineer Primair

Ben jij een gepassioneerde engineer met een brede kennis van primaire hoogspanningscomponenten en constructies? Zoek je een uitdagende functie waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het ontwerp en de realisatie van projecten voor bedrijfsmiddelen?

Dan nodigen wij jou uit om deel uit te maken van ons team als Engineer Primair bij Engiteq!

Wat bieden wij? 

 • Bij Engiteq staan innovatie, samenwerking en technische expertise centraal.
 • Als Engineer Primair speel je een cruciale rol bij het coördineren van projecten, het implementeren van technologische ontwikkelingen en het onderhouden van waardevolle relaties met interne en externe stakeholders.
 • Je hebt de vrijheid om je eigen materialen en apparatuur te selecteren en jouw inzichten en ervaring te delen voor praktische implementatie.

Jouw rol: 

In jouw rol als Engineer Primair werk je aan diverse projecten voor de uitbreiding, modificatie en nieuwbouw van bedrijfsmiddelen. Je neemt de leiding in het coördineren van de voorbereiding, uitvoering en planning van deze projecten. Door jouw uitgebreide technische kennis en expertise op het gebied van primaire hoogspanningscomponenten, zorg je ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond.

Je bent een essentiële schakel in het projectteam en een aanspreekpunt voor technische vraagstukken met betrekking tot primaire techniek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van technische en financiële risico's en het waarborgen van de kwaliteit van de projecten. Jouw analytische vaardigheden stellen je in staat om complexe problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te bedenken.

Wat vragen wij? 

Je hebt een brede kennis van primaire installaties en raakvlakken met de omgeving. Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Een gestructureerde en geordende werkwijze is essentieel, evenals een sterk analytisch denkvermogen.

Een afgeronde opleiding en enige ervaring in technische wereld zal meewerken in het uitvoeren van jouw toekomstige baan!

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, op maat gemaakt voor jouw ervaring en capaciteiten.
 • Ondersteuning in je persoonlijke en professionele ontwikkeling met opleidings- en mobiliteitsbudget.
 • De mogelijkheid om (als ZZP'er) een groot en waardevol netwerk op te bouwen.
 • Een hechte, proactieve en betrokken werkomgeving waarbij we je ondersteunen in jouw groei.

Word onderdeel van ons succes!

Engiteq is een organisatie die staat voor betrokkenheid, proactiviteit en duurzame relaties. Onze professionals denken graag met klanten mee en ontzorgen op een Twentse manier: direct en betrouwbaar. Deze functie biedt jou ruimte voor ontwikkeling en vrijheid in projecten, met het oog op een lange termijn werkrelatie.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en denkt dat je een waardevolle aanvulling bent op ons team, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze vacature.